Mega Moolah jackpot – € 8 miljoen, grootste uitbetaling!

Mega Moolah jackpot - € 8 miljoen, grootste uitbetaling!

Grootste Mega Moolah Jackpot ooit?

Mega Moolah JackpotMicrogaming is een bedrijf wat gekoppeld is een pioneer in de online gok sector. De Mega Moolah jackpot bij mobiele slots die er door Microgaming werd aangeboden, werd door een gelukkige speler gewonnen met een prijs van € 8.012.153.35 oftewel $ 8.7 miljoen.

De gelukkige winnaar heeft zijn persoonlijke details niet onthuld. Het klinkt gek dat de inzet slechts €6,25 was. De speler gebruikte de Tipico netwerk. Deze overwinning heeft de eerdere record van de Mega Moolah jackpot gebroken, die op € 7.968.311.26 was vastgelegd. Het is bekend dat deze populaire slot Microgaming ook de € 10 miljoen drempel heeft overschreden. Het heeft ook in 2015 de hoofd nieuws bereikt toen een speler de ontzettende grote bedrag van € 17 miljoen heeft gewonnen.

Het komt niet als een verrassing als de volgende overwinning bij de Mega Moolah mobiele slot jackpot weer een record in de toekomst breekt. David Reynolds, de uitgever van de Microgaming Games, vertelde over de enorme overwinning dat Mega Moolah publiceert vanwege het enorme jackpot bedrag. Het is nogal verbazingwekkend om te denken dat in de tijdsperiode van een maand de mega jackpot omhoog ging van 4,3 miljoen naar 8 miljoen. Het is niets minder dan een meteorische stijging.

Microgaming citeerde het cijfer van € 716 miljoen in zijn PR over de historische overwinning. Het werd betaald door het progressieve jackpot-netwerk van het bedrijf. Het zou wel interessant zijn om te zien hoe de jackpot van de Mega Moolah nieuwe records breekt in termen van een jackpotwinst.