Nieuwste Mr Green aanbieding is een € 15.000 Storm van geldprijzen!

Nieuwste Mr Green aanbieding is een € 15.000 Storm van geldprijzen!

Mr Green heeft het weer gedaan! De ‘Green’ team biedt weer een grote promo, dit keer om aan 1500 spelers de kans te geven om weg te lopen met een deel van een totaal bedrag van € 15.000! Laten we eens een kijkje op wat het allemaal over gaat.
Mr Green heeft geen introductie nodig. Het is een gevestigde naam in de wereld van online casino’s die ervoor zorgt dat alles is top kwaliteit om zo de beste service en ervaring aan spelers te geven. Een van de meest opvallende kenmerken is de selectie van promotionele aanbiedingen, altijd rijk spannende aanbiedingen met verbijsterende beloningen.

Deze keer, Mr Green daagt u voor een avontuur in het hart van het bos, waar u door de mystieke Siberische tijger zal worden geleid naar een plaats van verborgen rijkdom. Het enige wat je hoeft te doen is het spel Siberische Storm tussen 30 maart en 9 april te spelen en elke keer je € 10 inzet krijg je een Lucky loterij ticket. Probeer zoveel mogelijk tickets te verzamelen als je kunt om uw kansen te vergroten voor een aandeel van € 15.000, in een verloting die op 10 april zal plaatsvinden. 1.500 spelers zullen worden geselecteerd voor een prijs. Toch zal de eerste 50 de grootste prijzen ontavngen. Hier zijn ze:

€ 200 x 10 winnaars
€ 100 x 15 winnaars
€ 50 x 25 winnaars